OM POSTGAARDEN

Postgaarden ligger vægt på at have et stort udvalg og en hurtig levering.

Hvem er jeg og hvad handler jeg med.

Mit navn er Tina Mølbjerg Pape. Jeg er gift med Brian og vi har 2 drenge. Postgaarden er mit barndomshjem og vi driver det som et lille landbrug med Charolais kødkvæg, høns og markdrift. Vi har flere veterantraktorer og det er efterhånden blevet en stor fritidsinteresse især for vores yngste søn.

Jeg startede i 1993 med æsker og brugskunst. Så blev det til kalligrafi, patchwork og´broderi og nu også med strik. Jeg har i dag Vendsyssels største og eneste patchworkbutik med et stort udvalg. 

Hos Postgaarden finder du et godt udvalg af patchworkstoffer, sytilbehør, patchworklinealer, patchworkkarton, skabeloner til patchwork, mellemfoer (volumenvlies) og indlægsstoffer. Jeg har et stort udvalg af linealer fra Creative Grids hvor der er videoer til hver lineal.

Der ud over har jeg et udvalg af tilbehør til broderi. Det er blandt andet broderistof, broderitråd, broderirammer og broderinåle.

Jeg har et lille udvalg af strikkegarner. Fra Permin har jeg Esther og Luna. Fra Regia er der strømpegarn. Fra Rowan er der Superwash Uld. 

I vores webshop finder du de samme varer som er i gårdbutikken. Så selvom du ikke bor lige i nærheden kan du altid handle på www.postgaarden.com

Se vores åbningstider og lukkedage her

Vores mål

1. mål: God kvalitet og et godt udvalg.
2. mål: Hurtig levering.

Postgaarden ligger 8,6 km fra Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup i Vendsyssel. Jeg nyder den skønne og barske natur som landskabet heroppe omkring kan byde på. Skal du på besøg heroppe er et besøg hos fyret et must.

Postgaarden ligger på hovedvejen mellem Løkken og Hjørring i nærheden af Hundelev og Sdr. Harritslev. Der er 8 km til Hjørring og 12,5 km til Løkken. 
Du kan se mere om hvad der sker lige i nærheden her:

www.hundelev.dk

Skal du besøge os og ønsker overnatning i området kan vi anbefale Løkkensvej Kroklik her  – og Skallerup Klit Feriecenter – klik her.

Med et godt udvalg af leverandører kan jeg skaffe meget hjem, så står du og mangler en bestemt ting så hør endelig. Der kan være at du skal tage en vis mængde; men prøv så finder vi ud af det.