OM POSTGAARDEN

Postgaarden ligger vægt på at have et stort udvalg og en hurtig levering.

Hvem er jeg og hvad handler jeg med.

Mit navn er Tina Mølbjerg Pape. Jeg er gift med Brian og vi har 2 drenge. Postgaarden er mit barndomshjem og vi driver det som et lille landbrug med Charolais kødkvæg, høns og markdrift. Vi har flere veterantraktorer og det er efterhånden blevet en stor fritidsinteresse især for vores yngste søn.

Jeg startede i 1993 med æsker og brugskunst. Så blev det til kalligrafi, patchwork og´broderi og nu også med strik. Jeg har i dag Vendsyssels største og eneste patchworkbutik med et stort udvalg. 

Hos Postgaarden finder du et godt udvalg af patchworkstoffer, sytilbehør, patchworklinealer, patchworkkarton, skabeloner til patchwork, mellemfoer (volumenvlies) og indlægsstoffer. Jeg har et stort udvalg af linealer fra Creative Grids hvor der er videoer til hver lineal.

Der ud over har jeg et udvalg af tilbehør til broderi. Det er blandt andet broderistof, broderitråd, broderirammer og broderinåle.

Jeg har et lille udvalg af strikkegarner. Fra Permin har jeg Esther og Luna. Fra Regia er der strømpegarn. Fra Rowan er der Superwash Uld. 

I vores webshop finder du de samme varer som er i gårdbutikken. Så selvom du ikke bor lige i nærheden kan du altid handle på www.postgaarden.com

Se vores åbningstider og lukkedage her

Vores mål

1. mål: God kvalitet og et godt udvalg.
2. mål: Hurtig levering.

Postgaarden ligger 8,6 km fra Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup i Vendsyssel. Jeg nyder den skønne og barske natur som landskabet heroppe omkring kan byde på. Skal du på besøg heroppe er et besøg hos fyret et must.

Postgaarden ligger på hovedvejen mellem Løkken og Hjørring i nærheden af Hundelev og Sdr. Harritslev. Der er 8 km til Hjørring og 12,5 km til Løkken. 
Du kan se mere om hvad der sker lige i nærheden her:

www.hundelev.dk

Skal du besøge os og ønsker overnatning i området kan vi anbefale Løkkensvej Kroklik her  – og Skallerup Klit Feriecenter – klik her.

Med et godt udvalg af leverandører kan jeg skaffe meget hjem, så står du og mangler en bestemt ting så hør endelig. Der kan være at du skal tage en vis mængde; men prøv så finder vi ud af det.

Her hos POSTGAARDEN finder du et godt udvalg af alt du behøver til patchwork, broderi og strik. Du finder patchworkstof, mønster, indlægsstoffer, blade, linealer, papskabeloner og sytilbehør.

Hos POSTGAARDEN har vi mønstrede og ensfarvede patchworkstoffer, der passer godt sammen. Du kan købe det i metermål eller i pakker der alle er 50 x 55 cm også kaldet en fat quarter. Farvevalget til dit næste patchworkarbejde er vigtigt, for passer de ikke sammen, bliver projektet ikke godt. Er du i tvivl om de valgte stoffer passer sammen kan du altid kontakte mig og gerne på mail hvor du skriver numrene på de valgte stoffer. Det skal være sjovt at sy patchwork og derfor har vi stoffer med forskellige mønstre, der kan give spil i dit tæppe, babytæppe, dækkeservietter, grydelapper, løber, punge og tasker.

Hos POSTGAARDEN har vi et stort udvalg af papskabeloner til syning over pap. Det er sekskanter, romber, drage, dresden plate, femkant, firkanter, halvsekskant, juvel og trekanter. Der er selvfølgelig også patchworkkarton hvis du selv vil lave dine egne papskabeloner.

Til patchwork skal du bruge sytilbehør. Min webshop har et godt udvalg til rigtig gode priser.  Dette er knappenåle, synåle, sytråd, quiltetråd, rulleskære, patchworklineal og fingerbøl. Men det er også tilbehør til at lave tasker og punge med. Dette er lynlåse i metermål, lynlåse med 2 skydere, taskehanke, magnetlåse, d-ringe, soft and stable, peltex II og mange mønstre på forskellige tasker og punge. Vi har taskebøjler til Poppins tasken i 3 størrelser.

Mellemfoer og indlæg skal der til for, at færdiggøre dit patchwork arbejde. Enten skal det stive af eller også er til at lave lidt fylde i dit quilte arbejde. Vi har flere forskellige former for mellemfoer i tykkelser og kvalitet. Der er bomuld og polyester. Der er indlægsstoffer vlieseline fra Freudenberg H200, S320, S520 og 249. Der er Thermolam til grydelapper. Frysepapir til Applikation. Der er også skumklodser til lave legeklodser med.

Når du syr patchwork er der ikke noget der er rigtig og forkert. Du kan vælge at sy patchwork i hånden over pap eller på amerikansk. Eller du kan sy på symaskine. Der er mange metoder der skal prøves af før man finder det der passer til en. Vær åben over for alle de muligheder der findes til at sy patchwork og quiltning og gør din hobby til en leg.

POSTGAARDEN har et stort udvalg til broderi og silkebåndsbroderi. Vi har broderitråd fra DMC. Silkebånd i 3-4 mm og 7 mm i 100% silke. Broderirammer, broderistof og broderinåle. 

Vi har broderikits fra Fru Zippe.

POSTGAARDEN har garn til strik. Vi har Esther og Luna fra Permin. Esther er en blanding af uld og bomuld, der giver en blød og lun strik. Luna er 100% uld i genbrugsgarn. Det vil sige at garnet er lavet af gamle trøjer. Der ud over er der en Superwash fra Rowan.

Hos POSTGAARDEN er det vigtigt at du får varer af en god kvalitet og en hurtig forsendelse. Vi sender den dag det er bestilt hvis vi har ordren inden kl. 13 eller senest næste dag. Vi har alt det du skal bruge til at du kan få syet patchwork, broderet og strikket.

Brug de danske netbutikker og butikker. Så vil der altid være et stort udvalg af materialer til din hobby. Hvis ikke er butikkerne pludselig væk.

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV eller følg os på Facebook og Instagram.

Link til NYHEDSBREV – tilmed dig her

Find os på facebook her

Find os på Instagram her

Kommer du til Vendsyssel skal du besøge vores RUBJERG KNUDE FYR som ligger 8,6 km fra POSTGAARDEN. Dette fyr er lige blevet flyttet for, at bevare det som et landmærke i det fastastiske, rå og vindblæste landskab som præger det vestlige Vendsyssel.