Forretningsbetingelser for Postgaardens Patchwork webshop gældende fra 01.05.2018

På denne side vil du finde informationer du kan have glæde af når du handler hos postgaarden.com
Skulle du ikke finde svar på det du gerne vil vide er du velkommen til at kontakte mig på mail:
info@postgaarden.com

De bestilte varer vil under normale omstændigheder blive afsendt 1 – 3 hverdage fra modtagelsen af ordren/betalingen. Der kan forekomme længere leveringstid hvis varen er udsolgt eller vi er på messe, ferie eller helligdage. Lokale udbringningsforhold kan også forsinke ordren. De bestilte varer vil blive sendt samlet.

Alle priser på postgaarden.com er i danske kr. inklusiv 25% moms

Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer, leveringssvigt, tryk- og tastefejl og prisstigninger, der sker ved hjemkomst af ny leverance.

Billederne på postgaarden.com kan afvige i farverne fra virkeligheden. Dels ved billedtagningen, men også på forskellige skærme. Vi prøver at få det så tæt på virkeligheden når de bliver lagt i webshoppen.

1. Indledning

Postgaarden.com ejes og drives af

Postgaarden

Løkkensvej 570

9800 Hjørring

CVR. 17 11 35 85

Etableret: 01.08.1993

Ejer: Tina Mølberg Pape

 

2. Bestilling af varer på postgaarden.com

Du kan bestille varer i Postgaardens webshop på postgaarden.com

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte mig på mail og så vil jeg ringe dig op.

Telefon- eller mailordre + Ordre under 50 kr.  pålægges et ekspeditionsgebyr på 30 kr.

Når du handler på postgaarden.com, indgåes aftaler på dansk.

3. Ordrebekræftelse

Du vil efter gennemførelse af en bestilling automatisk modtage en ordrebekræftelse via email, der også indeholder informationer om retur- og reklamationsret.

4. Betaling

Alle priser i Postgaardens webshop er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told  mv.

I Postgaardens webshop kan betaling ske med betalingskort.
Der kan betales med følgende:

Dankort
VISA/Dankort
Mastercard

Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort.

Beløbet trækkes først, når varerne sendes fra Postgaarden. Der kan ikke trækkes mere end det du har godkendt ved købet.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort (VISA, mastercard eller Wallet-betalilnger (eks, Mobilepay), reserveres beløbet med det samme.


Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Ved betaling med debitkort på postgaarden.com (VISA debet eller Mastercard). Når du gennemfører betalingen vil et beløb svarende til hele beløbet på din ordre blive reserveret på dit kort. Jeg pakker ordren og sender den og så hæver jeg beløbet og reservationen vil blive slettet.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 

5. Levering

Levering sker i Danmark, Norge og Sverige.

Din bestelling sendes 1 – 3 hverdage efter modtagelsen af ordren. Kan den ikke afsendes inden for 5 hverdage vil du modtage en mail. Din ordre sendes samlet, når den er komplet.

Ordre over 599 kr. sendes gratis til udleveringssted/pakkeboks med Postnord.

Fragtpriser Danmark:

Postnord til afhentning i pakkeshop/pakkeboks                      Postnord til Privatadresse

0 – 1 kg:                                       36,00 kr.                                      50,00 kr.

1 – 2 kg:                                       40,00 kr.                                      55,00 kr.

2 – 5 kg:                                       45,00 kr.                                      60,00 kr.

5 – 10 kg                                       57,00 kr.                                      72,00 kr. 

Postgaarden kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord eller for forhold, der er udenfor Postgaardens indflydelse, det gælder krig, oprør, virus, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter herunder strejke, lockout eller lignende, vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Fragt til Sverige og Norge – Postnords gældende priser

6. Fortrydelseret

Du har 14 dages fortrydelsesret i.flg. forbrugeraftale loven på køb i Postgaardens Webshop.

Betingelserne for at fortryde et køb er:

  • At du senest 14 dage fra modtagelsen af varen giver en utvetydig meddelelse om at du fortryder det køb. Dette skal ske skriftligt til Postgaarden.
  • At varen returnes til postgaarden.com senest 14 dage efter du har sendt meddelelsen om fortrydelse af købet. Du skal selv betale for tilbageforsendelsen af varen og husk at gemme kvittering for dette. Da ansvaret for varerne først overgår til postgaarden.com ved modtagelse.
  • Vi tilbage betaler pengene når vi har fået varen retur og har vurderet om varens værdi er forringet, om den er i samme stand og mængde som leveret. Det vil også være en værdiforingelse hvis den ikke er leveret tilbage i intakt original emballage. Der må ikke være brugt af materialet/materialerne da dette vil medføre en væsentlig værdiforringelse og dermed salgsværdi. For at kunne betale hele beløbet tilbage; må du kun behandle varen som hvis du var i den fysiske butik.
  • Køber skal kunne bevise at en meddelelse om fortrydelse er afsendt, bevise at den er returneret og betale og bevise returforsendelsen. Vi modtager ikke pakker der er sendt pr. efterkrav eller sendt til udleveringssted.
  • Køber har ansvaret for varen fra modtagelsen og indtil den er sælger fysisk i hånden. Skulle der ske noget med varen mens den er i købers besiddelse eller bliver væk i returforsendelsen er det købers ansvar.
  • Ved fortrydelse af dit køb skal du udfylde fortrydelsesformularen og sende den med varerne retur. Du finder den HER.
  • Tilbagebetalingsbeløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.
  • Fragten på købet returneres kun hvis hele købet sendes tilbage.

Metervarer der er afskåret kan ikke returneres da disse er bestillingsvarer og derfor gælder fortrydelsesretten ikke.

7. Reklamationsret

Du har i flg. købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsrette dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret behandling af varen. Påberåbelsen af manglen skal ske inden for rimelig tid, har eller burde have opdaget manglen til postgaarden.com, ellers mister du retten til at påberåbe manglen. Faktura skal fremvises ved anvendelse af reklamationsretten. Du skal på forlangende fremvise hvori manglen består. Sker påberåbelsen efter mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af produktionsfejl.

Der er garanti på de varer hvor producenten yder garanti. Garantien gælder fra den dag varen udleveres til kunden. Garantien omfatter skjulte og synlige produktionsfejl.

Ved synlige fejl, forståes skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Der skal reklameres indenfor 24 timer eller senest først kommende åbningsdag. Gerne på mail: info@postgaarden.com

Skader, der er opstået efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien. Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af garantien.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du her i forbindelse med tilbagesendelsen og når reklamationen er berettiget.

Varen kan ikke tilbagesendes på efterkrav eller til udleveringsted. Husk forsvarlig emballage. Kun direkte til vores adresse:

Postgaarden
Løkkensvej 570
9800 Hjørring

7a. Klager

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link) 

8. Personoplysninger

Persondatapolitik:

Dette er Postgaardens politik (herefter hjemmesiden) for indsamling og brug af persondata. Den gælder for alle oplysninger, du afgiver til hjemmesiden.

Postgaarden er dataansvarlig og har adgang til dine oplysninger. Al henvendelse til skal ske til info@postgaarden.com

Personoplysninger og formål:

Personoplysninger er data der kan indentificere dig i et eller andet omfang. Ved brug af hjemmesiden indsamler og behandler vi en række informationer.

De oplysninger vi typisk indsamler er hvilken browser du tilgår vores hjemmeside, ip-adresse, geografisk placering, hvilke sider du klikker på og hvilke søgeord der bliver brugt på hjemmesiden (anonyme).

Personoplysningerne bliver brugt for at forbedre brugen af hjemmesiden og optimere konvertering.

Postgaarden har brug for oplysningerne for at kunne levere varer og nyheder til dig og for at kunne hjælpe dig med fejl i forbindelse med bestilling og levering. Postgaarden registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv har afgivet.

Disse oplysninger er:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Email

Grundlag for behandling:

Navn, Adresse, Telefonnummer, Email har vi brug for at kunne opfylde den indgåede købskontrakt med dig. IP-adressen er til at kunne forhindre svig.

Nyhedsmail: Navn (bruges til hilsen) og email (for at nyhedsbrevslæseren kan modtage nyhedsmailen). Opfyldelse af kontrakt.

Opbevaringsperiode:

Dine personlige oplysninger bliver opbevaret, i den tid det er tilladt ifølge lovgivningen, vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige.

Når du har registreret dig til at modtage nyhedsmail, bruges dette kun til at markedsfører Postgaardens produkter, nyheder og nyttige oplysninger. Du kan afmelde dig maillisten nederst i mailen – hver gang du modtager en mail eller du kan sende en mail til info@postgaarden.com

Oplysningerne vi registrerer om dig er ikke personfølsomme og dine oplysninger videregives eller sælges ikke til andre.

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod at der sker noget med dine oplysninger.

Brug af databehandlere:

Vi bruger databehandlere til hosting, mailprogram, analyse og betaling.

Vi har databehandler aftaler med vores leverandører i Europa. Databehandlere i USA er også underlagt de fornødne garantier for sikker overførsel af data:

Se deres certificering her:

Google: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
Mailchimp: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Postgaarden opbevarer ikke oplysninger om dine betalingsmidler, f.eks. kortnummer m.m. på betalingskort eller lignende.

Indsigt og klager:

Du har til enhver tid ret til indsigt i de oplysninger vi har registreret og gøre indsigelser mod registreringen.
Dette foreskriver Persondataloven og der skal rettes henvendelse til postgaarden.com på mail: info@postgaarden.com.

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om, hvilke oplysninger vi har registreret og formålet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes.

Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis dine oplysninger ikke er korekte har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Du har til enhver tid ret til af  indgive en klage til DATATILSYNET over vores behandling.

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Postgaarden
Løkkensvej 570
9800 Hjørring
Telefon: 93 87 80 80
Email: info@postgaarden.com

Postgaarden forbeholder sig ret til enhver tid at opdaterer og tilrette Persondatapolitikken.

9. Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Postgaarden forbeholder sig ret til enhver tid at opdaterer og tilrette handelsbetingelserne.